Lekgeprikt; menstruatieklachten na het coronavaccin

Als gevolg van het coronavaccin kregen duizenden vrouwen te maken met menstruatieklachten. Bijwerkingencentrum Lareb ontving meer dan 17.000 meldingen. Wie zijn de vrouwen achter deze meldingen? Hoe is het om een zeldzame bijwerking te hebben van een vaccin? Wat voor invloed heeft dat op hun leven? Maar misschien nog wel belangrijker, hoe nu verder?

 

HET IS BLOEDSERIEUS

Een aantal weken na het nemen van de coronavaccinaties, krijgt voor veel mensen het leven weer een beetje vorm. Behalve voor Astrid Hendriks (51) en Pien van den Heuvel (26). Zij kregen als bijwerking een menstruatiestoornis.

 

BRIEF AAN MIJN CORONAVACCIN

Hevige buikkrampen, stemmingswisselingen, hormoonschommelingen, rugpijn, pijnlijke borsten, misselijkheid, hoofdpijn. Allemaal dingen waar ik nu dankzij jou maandelijks mee te kampen heb. Dus lief vaccin, dit is wat ik tegen je wil zeggen…

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.