TheRainbowShop over het benutten van kansen: ‘Dan ben ik maar een transformer, maar ik zie er wel tof uit!’

In maart 2020 zijn Gwenda en Alex samen een webshop voor de LGBTQ+ community gestart. De agenda was door de coronacrisis opeens leeg en dus zag Gwenda haar kans om zich te verdiepen in deze markt. Als lesbische vrouw miste ze zelf veel producten. Samen met Alex ontwierp ze de eerste producten en gingen ze in augustus online. Anderhalf jaar later is TheRainbowShop een gevestigde naam en is het tijd voor uitbreiding.

 

Gwenda over het opzetten van een LGBTQ+ webshop: ‘Toen we online gingen dacht ik best veel van de community te weten’

In deze video vertelt Gwenda over de totstandkoming van de webshop ‘TheRainbowShop’; van haar motivatie om juist voor deze doelgroep iets te betekenen tot het benutten van kansen en het inlezen over verschillende genders en seskualiteiten.

 

 

Voor ieder stadium een product; TheRainbowShop voor transgenders

Op welk punt je ook bent, TheRainbowShop heeft voor ieder stadium een bijpassende uiting. Van stickers, die je kunt plakken waar jij dat durft, tot kaarten, sieraden en zelfs een kledinglijn.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.