Meesterproef

Het leven van de Franse kunstenaar Matisse

Vele kunstliefhebbers zullen de wereldberoemde kunstenaar wel kennen. Matisse heeft prachtige werken gemaakt en heeft een bijzonder levensverhaal. Ik wil mijn productie overbrengen door middel van een folder over een (zogenaamde) expositie over Matisse en een podcast waarin een van zijn werken wordt uitgelicht.

Folder expositie Matisse

Bekijk de folder die gebaseerd is op een (zogenaamde) expositie van schilderijen van Matisse. Je ziet hoe zijn uitingen in kunst zijn hele leven verliepen. Van zijn eerste jaren tot zijn laatste jaren. (Erg uitzoomen om het goed te kunnen bekijken).

Folder Matisse meesterproef

Podcast verhaal achter schilderij

In deze podcast kun je het bijzonder verhaal van het schilderij: Vrouw in Paarse jas beluisteren. Het schilderij is te zien in de expositie.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.